Avoinna ma-pe

klo 8:00-17:00

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Ligier, Microcar
mopoautojen myynti, huolto ja varaosat

Honda Power Equipment
pienkoneiden huolto ja varaosat

Honda Marine, Torqeedo
perämoottorit

Terhi, Silver, Faster, AMT
veneet

Ilmastointilaitteiden huollot
henkilö- ja pakettiautoihin.

Ligier-mopoautot

 

Legendaarisen F1-valmistajan mopoautomallisto kunnioittaa tehtaan pitkää ja voitokasta taivalta moottoriurheilun parissa. Ligier-mopoautot ovat 15 vuotta täyttäneelle tarkoitettuja autoja, joiden ajamiseen riittää kuljettajalta kevyen nelipyörän ajamiseen oikeuttava ajokortti (AM121-kortti).

Ligier-mopoauton ajaminen on äärimmäisen helppoa. Kaikki Ligierit on varustettu automaattisella variaattorivaihteistolla. Liikkeellelähtö ja muu ajaminen tapahtuu kuten automaattivaihteisella autolla. Ensin jalka jarrulle, sitten valitset vaihdekepistä, haluatko mennä eteen vai taakse, nostat jalan jarrulta, painat kaasua ja annat mennä.

Tässä kohtaa monet mopoauton kuljettajat kohtaavat niin sanotun ”kenguruilmiön” Tavallisessa mopoautossa varovaisesta kaasunpainalluksesta ei välttämättä seuraa mitään. Kun kuljettaja painaa voimakkaammin kaasupoljinta, auto ”loikkaa” äkkinäisesti liikkeelle. Pahimmassa tapauksessa päin seinää. Ligier ei loikkaa, koska Ligierin 492 DCI Revolution -mootorissa on ryömintätoiminto, jonka ansiosta liikkeelle lähtö tapahtuu aina tyylikkään sulavasti, ilman noloja loikkia.

Liikkeelle lähdön jälkeen variaattorivaihteisto pitää huolta välityksistä, eikä vaihdekeppiin tarvitse koskea. Kuljettaja voi kiinnittää kaiken huomionsa ajamiseen ja muun liikenteen seuraamiseen.

 

Ligieriin on nyt myös valittavissa monta väriä ja myös erilaisia kaksivärisiä väriyhdistelmiä.

 

 

Perusversio:
Perusversiossa auto on yksivärinen ja kojelauta kiiltävä musta.

Color Line:
Color Line -versiossa auto on kaksivärinen ja kojelauta kiiltävä musta. Hinta 220 € (JS50).

Color Line Plus:
Color Line Plus -versiossa auto on kaksivärinen ja kojelauta saman värinen kuin auton katto. Hinta 330 € (JS50).

 

 

-

Microcar-mopoautot